voor een duurzame financiële dienstverlening

Titel

In actie voor jouw geld!

Je kunt vriend worden van Geldbelangen. Daarmee laat je zien dat je ons werk steunt. Meld dan hieronder je e-mailadres. Je kunt hieronder ook aangeven of je berichten van ons wilt ontvangen, zoals nieuwsbrieven, alerts e.d. Ook of je mee wil doen aan enquêtes en polls. 


Het werk dat wij doen kan helaas niet zonder dat er geld voor nodig is. Het in de lucht houden van de site,overleggen met financiële instellingen, de branchevertegenwoordigers, de toezichthouders en de politiek, het kost allemaal tijd en geld.  Als je vindt dat wij goed werk doen kun je ons ondersteunen door bijvoorbeeld € 20 te doneren. Minder mag, maar vanwege de kosten van betalingsverkeer kan het niet minder dan € 5,00. Meer mag natuurlijk ook. 


Je kunt je donatie zelf doen via onze bankrekening bij Triodos:  NL23 TRIO 01979 366 60 t.n.v. Stichting Geldbelangen, Koudum.Vermeld dan wel je email-adres bij de overschrijving!

 Om het je gemakkelijk te maken kun je ook betalen via iDeal. Klik dan hieronder op de knop 'Doneren' en je kunt je donatie meteen regelen.